Suomi

isla_keinusohvaKOTIO on palvelukokonaisuus

KOTIO tarjoaa hoivakodeille, päiväkodeille ja majoituskohteille palvelukokonaisuuden. Kalusteiden lisäksi saat kauttamme verhot, matot, valaisimet, taulut – koko sisustuskokonaisuuden. Toimitamme tuotteet ”avaimet käteen”–periaatteella.

 

KOTIO auttaa itsenäiseen elämään. Kun kunto ja voimat alkavat heiketä sairauden, vamman tai vanhenemisen myötä, voimme auttaa itsenäisen toimintakyvyn ylläpitämistä oikeanlaisten kalusteiden ja apuvälineiden avulla – olipa koti sitten oma asunto tai hoivakoti. Kalusteiden suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta. Kalusteet ovat tyylikkäitä kodin kalusteita, jotka täyttävät julkitilavaatimukset. Ne ovat paloturvallisia ja kestäviä. Ne eivät osoita, että ovat iäkkäille tai liikuntarajoitteisille suunniteltuja.

 

KOTIO luotiin, jotta elämä olisi helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa.

Moderni Isla on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten ja esteettömyysasiantuntijoiden kanssa.

Aino -kalustesarjan muotoilu kumpuaa syvältä suomalaisesta huonekaluperinteestä ja käsityötaidon kunnioituksesta.

Hoiva-mallisto syntyi asiakkaidemme toiveista. Tuotteita testattiin oikeassa hoivaympäristössä, jonka palautteen perusteella hiomme toimivan Hoiva-malliston. Hoiva –malliston kalusteet auttavat asukasta itsenäiseen toimintaan ja helpottavat hoitajan työtä.

Meiltä saat myös toimivat kalusteet toimistoon. Meiltä löytyy lisäksi laaja valikoima mappi- ja arkistokaappeja sekä neuvottelutilojen kalusteita. Kerro meille tarpeesi, niin kokoamme sinulle toimivan ratkaisun.

Polyrottinkiset terassikalusteemme ovat tukevia ja säänvaihtelut kestäviä. Tuolien ja sohvien pehmusteissa on vettä- ja likaa hylkivä, pesunkestävä sekä silitettävä verhoilu.

Kestävät, kovaan käyttöön suunnitellut KOTIO perheen Majoitus –kalusteet ovat hyvä ratkaisu kurssi- ja koulutuskeskusten majoitustilohin.

Hyvä päiväkotiympäristö kannustaa seikkailuun, kokeilemiseen ja itsensä ylittämiseen tiedollisesti ja taidollisesti turvallisessa ympäristössä. Se on lapselle toinen KOTI.

Copyright © 2017 byNIEMI . All rights reserved.