Suomi

Palvelukokonaisuudet julkisiin tiloihin

Niemen Tehtaat tarjoaa hoivakodeille, päiväkodeille ja majoituskohteille palvelukokonaisuuden. Kalusteiden lisäksi saat kauttamme verhot, matot, valaisimet, taulut – koko sisustuskokonaisuuden. Toimitamme tuotteet ”avaimet käteen”–periaatteella.

 

KOTIO hoivakodeille

Hoivakodeille suunnattu kalustekonseptimme KOTIO auttaa itsenäiseen elämään. Kun kunto ja voimat alkavat heiketä sairauden, vamman 
tai vanhenemisen myötä, voimme auttaa itsenäisen toimintakyvyn ylläpitämistä oikeanlaisten kalusteiden ja apuvälineiden avulla – olipa koti sitten oma asunto tai hoivakoti.

KOTIO -konseptiin kuuluvat mallistovat ovat moderni Isla,  klassinen Aino ja hoidon tueksi suunnitellut Hoiva-kalusteet.

Kalusteiden suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta. Kalusteet ovat tyylikkäitä kodin kalusteita, jotka täyttävät julkitilavaatimukset. Ne ovat paloturvallisia ja kestäviä. Ne eivät osoita, että ovat iäkkäille tai liikuntarajoitteisille suunniteltuja. KOTIO luotiin, jotta elämä olisi helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa.

 

Päiväkodit

Päiväkotikalusteita olemme valmistaneet yli neljän vuosikymmenen ajan ja kalustaneet tuhansia päiväkoteja ympäri pohjoismaita. Tutustu päiväkotikalusteiden kuvastoomme tästä pdf.

 

Majoituskohteet

Majoituskohteisiin löytyy laajasta kalustevalikoimastamme sängyt, vaatekaapit, ruokailuryhmät, pehmeät kalusteet ja ulkokalusteet – malleja ja kokoja riittää kaikkiin kohteisiin.

 

Moderni Isla on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten ja esteettömyysasiantuntijoiden kanssa.

Aino -kalustesarjan muotoilu kumpuaa syvältä suomalaisesta huonekaluperinteestä ja käsityötaidon kunnioituksesta.

Hoiva-mallisto syntyi asiakkaidemme toiveista. Tuotteita testattiin oikeassa hoivaympäristössä, jonka palautteen perusteella hiomme toimivan Hoiva-malliston. Hoiva –malliston kalusteet auttavat asukasta itsenäiseen toimintaan ja helpottavat hoitajan työtä.

Niemen Tehtaat Oy on pian 120-vuotisen historiansa aikana tottunut vastaamaan suomalaisen kuluttajan vaihtuviin tarpeisiin eri aikoina. Kotien, päiväkotien ja hoivalaitosten pitkän linjan kalustajana tuomme osaamisemme nyt myös työpaikoille.

Kestävät, kovaan käyttöön suunnitellut KOTIO perheen Majoitus –kalusteet ovat hyvä ratkaisu kurssi- ja koulutuskeskusten majoitustilohin.

Hyvä päiväkotiympäristö kannustaa seikkailuun, kokeilemiseen ja itsensä ylittämiseen tiedollisesti ja taidollisesti turvallisessa ympäristössä. Se on lapselle toinen KOTI.

Hoivakodeille suunnattu kalustekonseptimme KOTIO auttaa itsenäiseen elämään. Kalusteet on suunniteltu yhdessä hoiva-alan ammattilaisten kanssa ja ne on testattu oikeassa ympäristössä. Monet ikäihmisten asumiskohteet ovatkin jo valinneet Niemen Tehtaat Oy:n kohteensa kalustajaksi.

Copyright © 2020 byNIEMI . All rights reserved.