Suomi

AIKA ON SEN YSTÄVÄ

Tutustu ByNiemen laadukkaisiin huonekaluihin!

Ainolan hillitty kauneus ja sirot linjat sopivat suomalaiseen kotiin. Siitä on helppo koota erilaisia tyylikkäitä ja hyvin yhdessä toimivia säilytysratkaisuja.

Sunsera on suomalaisten luoma kesäkalustemallisto, joka ammentaa muotonsa ja värinsä suomalaisesta arkkitehtuurista ja maisemasta.

Jokainen Gustav-sänky valmistetaan alusta loppuun asti huolellisesti ja hyvistä materiaaleista.

Sisustusarkkitehti Ahti Taskisen suunnittelema Vitriini-hylly on jo 30 vuoden ajan ollut sisustajien suosikki. Sen jokainen yksityiskohta kertoo laadusta ja taidolla tehdystä viimeistelystä. Voimakkaat horisontaaliset linjat ryhdittävät Vitriinin rauhallisen pelkistettyä ulkonäköä, joka henkii ajatonta suomalaista muotoilua.

Doorit säilytysjärjestelmällä jokainen tavara saa oman paikkansa. Voit koota valmiista elementeistämme kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi.

Forma kestää aikaa ja käyttöä.

Unipuu kerrossänky, parvisänky ja pikkuparvi ovat tuttuja lähes jokaiselle suomalaiselle. Jatkamme Unipuu -perinnettä valmistamalla suosituimpia Unipuu -sänkyjä lasten ja nuorten käyttöön. Uutuutena mustavalkoiset vaihtoehdot!

Paras lopputulos syntyy rakentamalla jokainen sänky yhdistäen perinteisten ja nykyaikaisten materiaalien ja menetelmien parhaat puolet.

Gustav-sarjasta on tullut yksi Niemen tuoteperheen suosikeista. Siinä yhdistyy ajaton klassisuus nykyaikaisiin, käytännön vaatimuksista juontuviin muotoilun yksityiskohtiin.

Copyright © 2020 byNIEMI . All rights reserved.