Suomi

Niemen tehtaat

Niemen tehtaat

Vuonna 1898 perustettu Niemen tehtaat on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia. Yritystoiminnan jatkuvuus on perustunut pitkälti tehtaan toimimiseen perheyrityksenä ja nyt johdossa on jo neljäs yrittäjäpolvi. Yrityksen pitkä historia saman suvun elämäntyön tuloksena antaa nykyisille toimijoille vankan pohjan vastata aikamme haasteisiin ja kehittää toimintaa entisestään.

Wilho Niemen aloittama pieni puusepänverstas on laajentunut merkittäväksi teollisuusyritykseksi. Aikojen saatossa Niemen Tehtaat on saanut rinnalleen muita pääosin huonekalualan yrityksiä, jotka nyt muodostavat Niemi-yritysryhmän.

Tämänhetkinen kalustemallisto koostuu kymmenkunnasta erilaisesta ja tarkoin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi suunnitelluista erillisestä tuotemerkistä. Kotimaassa tuotteiden myynnistä vastaavat suurimmat suomalaiset sisustustavaratalot, huonekalukauppaketjut ja yksittäiset huonekaluliikkeet.

Uusimpana aluevaltauksena Niemen Tehtaat Oy on kehittänyt senioriväestölle kohdennettuja huonekaluratkaisuja. Perimmäinen malliston ideologia on, että myös ikääntyville ihmisille suunnitellut ja julkisen vanhustenhuollon käyttämät kalusteet voivat olla kauniita ja kodikkaita.

Aikojen saatossa yritysryhmä on kansainvälistynyt ja Suomen tehtaiden lisäksi valmistusta on Eestissä ja Vietnamissa. Näistä kaikista toimipisteistä kalusteita toimitetaan ympäri maailmaa ja Niemen Tehtaan tuotteet ovat tunnettuja myös Suomen rajojen ulkopuolella. Vuosittain tuotteemme ovat esillä alan messuilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

IMG_2459

Kuva: Messuosasto Saigonin kansainvälisillä messuilla

Copyright © 2020 byNIEMI . All rights reserved.