Suomi

ByNiemi

ByNiemi – 120 vuoden kokemuksella

ByNiemi-tuotteet on aina suunniteltu suomalaiseen makuun ja valmistettu laadukkaista materiaaleista, hyviä tuotantotapoja ja eettisiä arvoja kunnioittaen. Perinteisten mallien rinnalla on uusi moderni, aikaa kestävä mallisto, jonka kotimainen design tarjoaa jokaiseen kotiin jotain.

Kaikki mallisarjamme ovat laajoja kokonaisuuksia ja jokaisesta sarjasta löytyy tuotteita vaikka koko talon sisustamiseen. Mallistomme tuotteet pysyvät valmistuksessa pitkään. Näin pystyt täydentämään sisustustasi ajan mittaan saman sarjan huonekaluilla ja säilytät yhtenäisen kokonaisuuden. Arvokkaiden tuotteiden laatu näkyy mm. kestävyytenä sekä ajattomuutena. Kuten toimintamme, myös tuotteemme jatkavat isältä pojalle. Vuosi 2018 on 120-vuotisjuhlavuotemme.

ByNiemi-tuotteet valmistetaan suomalaisin työtavoin, turvallisuus ja hyvät työolot varmistaen. Yritysryhmään kuuluu Niemen Tehtaat Sastamalassa sekä Suodenniemellä, Niemi Sofa Tallinnassa sekä Niemen Tehtaat Vietnam Ltd. Vietnamin tehtaiden toimisto ja näyttelytila sijaitsevat Ho Chi Minh Cityssä ja tehdas läheisessä Binh Duongin provinssissa. Niemen Tehtaat Vietnam valmistaa sisä- ja ulkokalusteita, sekä yhtenä harvoista ulkoimaisista lisenssinhaltijoista käy tradingkauppaa sisustustuotteilla, käyttö- ja koriste-esineillä, matoilla ym. perinteisillä vietnamilaisilla käsityötuotteilla. Niemi Sofa Tallinnassa keskittyy nimensä mukaisesti sohviin sekä tuoleihin. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista.

 

Copyright © 2020 byNIEMI . All rights reserved.