Suomi

Toimitus- ja maksuehdot

Voimassa 05.11.2014 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Niemen Tehtaat Oy, Y-tunnus 0144304-9 myy verkkokaupan tuotteita vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden myytävien tuotteiden, hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Retro-sarjan kalusteita myydään vain verkkokaupan kautta. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa www.byniemi.fi, verkkokaupan ostoskorin kautta.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Maksuehdot

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Toimitustapa ja toimituskulut

Voi tilausta tehdessään valita toimitustavaksi

Itellan Express Flex 14 –kotiinkuljetuksen

Economy 16 – toimituksen postista noudettavaksi

Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee 7-14 arkipäivän välillä. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta yhtäkkisen ylisuuren menekin takia, tuotteen toimitusaika saattaa poiketa tuotteen yhteydessä ilmoitetusta toimitusajasta. Asiakkaalle ilmoitetaan asiasta tässä tapauksessa erikseen.

Niemen Tehtaat ei ole vastuussa ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän

Force Majeure -esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus tapahtuu Itellan Asiakaspalautussopimuksella.

Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä.

Jos peruuttamisilmoituksen saapumisen ajankohdasta ei ole tarkkaa selvitystä, postitse lähetetyn ilmoituksen katsotaan saapuneen yritykselle seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä, sähköisesti lähetetyn ilmoituksen päivänä, jolloin ilmoitus on lähetetty.

Tavarat on lähetettävä takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamis-ilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat lähetetään takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

• nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

• pankkitilinumerosi

• kopio Niemen Tehtaat Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Niemen Tehtaat Oy
Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa osoitteeseen info@niementehtaat.fi tai postitse: Niemen Tehtaat Oy, Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Asiakaspalvelu: info@niementehtaat.fi, puh. 03 512 4600.


Copyright © 2020 byNIEMI . All rights reserved.