Suomi

Gustav

Posted by adminbynie

Kirjahyllystä koko kodin tuotesarjaksi

Kaikki lähti kirjahyllystä. Oivallinen päätös varustaa kirjahylly lasiliukuovilla, hyvin onnistunut muotoilu sekä toimiva kokonaisratkaisu avasivat tien yhdelle tämän hetken Suomen menestyneimmistä tuotesarjoista. Nopeasti tuotesarja alkoi laajentua uusilla osilla. Ensimmäisenä tulivat TV-tasot, ja pian valikoima täydentyi ruokapöydillä ja sohvilla. Uusin lisäys tuotesarjaan ovat sängyt, joista on niin ikään tullut myyntimenestys. Ja miksei olisi? Gustav on muotoilultaan onnistunut ja erittäin laadukas koko kodin tuotesarja.

Kauneutta ruokahetkiin

Miellyttävät ruokailutilan kalusteet kruunaavat ruokailuhetken. Gustav tuo ajatonta viihtyvyyttä myös ruokailutilaan. Tuolissa on verhoiltu tai puuistuin, pöydässä maalattu tai petsattu kansi. Neljälle vai kuudelle hengelle? Valitse mieleisesi ja käy pöytään!

Gustav -mallistoa jälleenmyy Kruunukaluste ja yksittäiset huonekaluliikkeet.

Gustav säätösänky

Posted by adminbynie

Gustav säätösänky

Hyvä nukkuma-asento on edellytys hyvälle yölle. Moottoroidun sängyn avulla saat säädettyä patjasi haluamaasi asentoon. Uni on levollisempaa ja pidempää kun ei tarvitse kääntyillä ja käännellä tyynyä. Korkea pocket-jousikerros antaa vartalolle tukea ja keventää painetta juuri oikeista kohdista.

Saatavana koossa 90 x 200 cm tai 105 x 200 cm.

Gustav jenkkisänky

Posted by adminbynie

Gustav jenkkisänky

Hyvään sänkyyn kannattaa panostaa. Laadukas ja muhkea mannermainen Gustav-sänky takaa hyvän unen joka yö. Pocket-jousiston päällä on Duo-system välipatja, jota kääntämällä voit valita sinulle sopivan kiinteyden. Pehmeämpi puoli on täydennetty minipocket-jousistolla, jonka pienet yksittäiset jouset myötäilevät vartalon liikkeitä.

Gustav runkopatja

Posted by adminbynie

Gustav runkopatja

Alajousistossa jämäkkä bonnell-jousi. Pocket-jousisto on äärimmäisen miellyttävä, koska jouset myötäilevät kehoa itsenäisesti. Valitse omalle vartalotyypillesi sopiva jäykkyys: soft, medium tai hard.

Sijauspatja ja jalat täydentävät patjan mukavaksi ja tyylikkääksi sängyksi.

Kamjo

Posted by adminbynie

Hyvää yötä – hyvää huomenta!

Vietämme sängyssä kolmasosan elämästämme leväten ja voimia keräten. Hyvä yöuni on terveyden ja hyvinvoinnin perusta, ja se auttaa meitä aloittamaan jokaisen päivän pirteänä. Hyvän yöunen edellytyksiä ovat rauha, hiljaisuus, lämpö sekä hyvä ja mukava sänky, joka vie meidät levollisen unen maailmaan ja antaa nauttia siellä vietetyistä hetkistä aamuun asti.

kamjo-logo
On upeaa herätä aamulla tuntien itsensä virkistyneeksi ja energiseksi hyvän yöunen jälkeen. Nukkumisen pitäisi tuntua aina yhtä miellyttävältä nukkuma-asennosta riippumatta. Yöunen laatua parantaa oikean ja juuri sinulle sopivan sängyn valinta. Kamjo-sängyt on suunniteltu siten, että ne täyttävät yhden tärkeän lupauksen: parhaan mahdollisen unen. Kamjo -sänkyjen jousitus on rakennettu ammattitaidolla ja patjat tukevat kehoasi oikeista kohdista niin hyvin, että tunnet nukkuvasi pilvillä.

Kamjo -sänkyjä jälleenmyy Kruunukaluste ja yksittäiset huonekaluliikkeet.

Täydellisen sängyn valmistus

kamjo1

Paras lopputulos syntyy rakentamalla jokainen sänky yhdistäen perinteisten ja nykyaikaisten materiaalien ja menetelmien parhaat puolet.

Perinteinen raaka-aine, puu, tekee sängyn rungosta tukevan ja kestävän ja nykyaikainen pocket –jousisto, jossa jouset ovat kukin erillisissä pusseissa, sängystä äärimmäisen mukavan. Patjan täydellisen mukavuuden viimeistelee ylellinen jouhesta, villasta ja puuvillasta valmistettu pehmuste. Ensiluokkaiset kankaat on valmistettu luonnonkuiduista, puuvillasta ja kashmirvillasta täydennettynä polyesterilla niissä kohdissa, joissa sen parhaat ominaisuudet korostuvat.

kamjo2Täydellisen patjan luominen vaatii korkeaa ammattitaitoa ja hienoimpia materiaaleja eikä siihen ole oikotietä. Sängynrakentajamme ovat henkilökohtaisesti vastuussa täytemateriaalien valinnasta ja niiden levityksestä jousiston molemmille puolille. Saumojen ompelu on yksi tärkeimpiä patjanvalmistusprosessin vaiheita. Kun jousisto, täytemateriaalit ja päällyskangas ovat paikallaan ja saumat ommeltu, on patja valmis. Kamjon laatuvaatimukset ovat niin korkeat, että ainoastaan kokeneet ja taitavat ammattimiehet osallistuvat valmistusprosessiin. Elementtien yhteensovittaminen ja viimeistely niin, että tuotteesta tulee täydellinen, on vaativa tehtävä.

Kamjo-patjat ovat käsin tuftatut. Tuftauksessa viedään nyöri neulan avulla patjan läpi ja yhdistetään toisiinsa täytemateriaali ja jousisto. Tämä varmistaa, että täytteet pysyvät paikallaan eivätkä muodosta epämukavia möykkyjä. Loppusilaus tehdään kruunaamalla jokainen tikkaus hienolla, pehmeällä puuvillatupsulla.

Kerroksittain mukavuutta

Tavoitteemme on tarjota sänkyjä, joiden rakenne ja materiaalit auttavat saavuttamaan kullekin parhaat olosuhteet. Siksi niistä ei ole tingitty missään vaiheessa.

HEVOSENJOUHI
Hevosenjouhta käytetään korkealaatuisissa patjoissa johtuen sen kyvystä siirtää ja haihduttaa kosteutta. Se auttaa pitämään patjan hyvin ilmastoituna.
LAMPAANVILLA
Lampaanvillan hengittävä ja kehon lämpötilaa säätelevä ominaisuus on yleisesti tunnettu. Villa on kestävä luonnonmateriaali, ja sitä käytetään päällimmäisenä pehmusteena lähellä kehoasi.
KASHMIR
Kashmir on villankaltainen mutta pehmeämpi, kevyempi ja hienompi kuitu. Kashmir-kuitua käytetään yhdessä viskoosin ja polyesterin kanssa patjan joustavassa päällystemateriaalissa lähellä kehoasi.
PUUVILLA
Puuvilla on pehmeää, hiostamatonta ja kosteutta imevää. Se on myös käytössä kestävä materiaali.
POLYESTERI
Polyesteri on vahva, sisältä ontto kuitu. Se lisää kankaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.
POCKET-JOUSET
Pocket-jouset lämpökäsitellään heti valmistuksen jälkeen. Sitten jokainen jousi asetetaan omaan pussiinsa niin, että jouset pääsevät liikkumaan vapaasti toisistaan riippumatta.
HD-JOUSISTO
HD-jousisto auttaa jakamaan kehon painoa tasaisemmin isommalle alueelle.
MINIPOCKET-JOUSISTO
Minipocket-jousisto on suunniteltu antamaan lisätukea kehollesi ja pitämään verhoilun paikallaan..
BONNELL-JOUSISTOA
Bonnell-jousistoa käytetään lisäkerroksena patjan alaosassa. Se joustaa ja auttaa osaltaan tukemaan kehon oikeaa asentoa.
LATEKSI
Lateksin raaka-aine on kumipuusta saatava neste. Lateksia käytetään patjoissa, joissa se tukee kehon asentoa ja auttaa pitämään selkärangan suorana.

 

Unipuu

Posted by adminbynie

Unipuu kasvaa perheen mukana. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja lapsen eri elämänvaiheiden tarpeisiin.

Jatkettavaa sänkyä lukuun ottamatta sänkyjen patjakoko on 80/90 cm x 200 cm. Runkojen väri on maalattu valkoinen, uutuutena saatavilla ovat myös mustavalkoiset vaihtoehdot.

Löydät Unipuu-malliston helposti omasta verkkokaupastamme

 

 

Forma

Posted by adminbynie

Forma

Pelkistetty ilme ja kiiltävät pinnat ovat Forman tunnusmerkit. Forman moderni muotokieli puhuttelee nuorekasta sisustajaa. Seesteisesti sisustetussa Forma-huoneessa muut yksityiskohdat nousevat esiin ja saavat niille kuuluvan huomion.

Kootessasi kokonaisuuttasi voit leikitellä mustan ja valkoisen vastakkainasettelulla valitsemalla mustan kannen. Toiminnallisuuksissa on mietitty käyttömukavuutta, esimerkiksi televisiotason ovissa ja laatikoissa on ponnahdusmekanismi.

Tutustu mallistoon jälleenmyyjämme sivuilla:
Vepsäläinen

Gustav sängyt

Posted by adminbynie

Nuku hyvin!

Jokainen Gustav-sänky valmistetaan alusta loppuun asti huolellisesti ja hyvistä materiaaleista. Havupuurunko on vankka ja erittäin kestävä. Pocket–jousiston jokainen teräslankainen jousi on omissa erillisissä pusseissaan, joten ne mukailevat tarkasti vartalon liikkeitä. Mukavuuden viimeistelevät luonnonmateriaaleista valmistetut pehmustekerrokset. Tyylikkäästi tikattu verhoilukangas on helppohoitoista polyesteriä, ja makuualueella on kehoa myötäilevä joustokangas.

Gustav -sänkyjä jälleenmyy Kruunukaluste ja yksittäiset huonekaluliikkeet.

Ainola

Posted by adminbynie

Matalaa, korkeaa ja siltä väliltä.

Hyvin suunniteltujen osien ansiosta korkeus ja käyttötarkoitus ovat monipuolisesti muunneltavissa. Yhdistele mieleisesi kokonaisuus.

 

Huom.

Kirjakaapit on tarkoitettu ensisijaisesti sijoitettavaksi seinää vasten. Taustalevyt on pintakäsitelty eli maalattu tai petsattu. Ekologisistakin syistä pyrimme tuotannossa raaka-aineiden mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön materiaalihukan ja jätteen vähentämiseksi, siksi kaappien taustoihin voidaan käyttää myös lievästi pintaviallista viilua.

Tutustu mallistoon jälleenmyyjämme sivuilla:
www.masku.com

 

Copyright © 2020 byNIEMI . All rights reserved.